#WalkTall by elmiplant

Astazi o sa va vorbim despre o campanie foarte frumoasa, lansata de un brand romanesc care noua a inceput sa ne fie din ce in ce mai drag, mai ales dupa ce i-am aflat povestea. Aproape saptamanal se lanseaza produse noi, apar branduri sau are loc un eveniment dedicat unei colectii noi, insa asemenea campanii mai rar.

Despre ce e vorba? Despre campania elmiplant Walk Tall, o campanie care inspira si care le reaminteste femeilor de pretutindeni
de magia pe care o propaga atunci cand merg cu incredere.

Noua abordare a brandului este o reamintire pentru femeile prinse în agitatia de zi cu zi sa mearga cu incredere. 

Cu umerii drepti si capul ridicat, zambind, we #WalkTall impreuna cu Dana Rogoz

Walk Tall este despre încredere in sine. Intr-o lume in care tiparele modelează personalitatile si prejudecatile mentalitatile, elmiplant incurajeaza femeile sa isi reaminteasca nenumaratele motive pentru care pasesc cu incredere, cu umerii drepti, capul ridicat si zambetul pe buze.

Indiferent cine sunt sau ce aspira sa fie, acestea au incredere in fortele proprii si in visurile lor si poarta aceasta incredere pe chip.
Walk Tall si noua ambasadoare a brandului, Dana Rogoz, le ofera femeilor un imbold pentru a se exprima liber si autentic, pentru a sarbatori individualitatea si frumusetea puterii interioare. Dana Rogoz ilustreaza valorile elmiplant si incanta prin exemplul personal, reprezentand perfect noua campanie elmiplant.

Platforma campaniei #WalkTall
elmiplant isi propune sa inspire.

Prin intermediul campaniei Walk Tall si a microsite-ului dedicat www.walktall.ro, elmiplant le invita pe femei sa se filmeze in ipostaze in care merg cu incredere, sa vorbeasca despre motivele pentru care they Walk Tall.

Videoclipurile vor fi urcate de utilizatoare pe microsite, alaturi de o fraza inspirationala. Fiecare video este echivalentul unui numar de pasi, iar acesti pasi sunt transformati in premii. Mai multe videos Walk Tall, mai multi pasi, mai multe premii.

Cele care raspund provocarii sunt rasplatite cu premii, in functie de pasii facuti: primul nivel – produse elmiplant, al doilea nivel – biciclete, al treilea nivel – weekenduri petrecute in natura si al patrulea nivel – un makeover total, un makeover total incluzand hairstyling, make-up si styling cu o tinuta completa ce va ramane a castigatoarei, intregul proces urmand sa fie realizat in compania ambasadoarei brandului, Dana Rogoz.

Scopul final este realizarea celui mai lung video inspirational, care sa redea culorile si diversitatea femeilor si care sa le reaminteasca acestora ca puterea vine din interior, iar frumusetea este o stare.
Prin intermediul campaniei #walkTALL, elmiplant sustine activitatea de sprijinire a femeilor diagnosticate cu cancer de san si cancer de col uterin a Asociatiei “ANAIS”.

Mi-a facut mare placere sa particip la eveniment, sa o cunosc pe doamna Elena Cremenescu, fondatoarea Elmiplant si sa o reintalnesc pe Dana Rogoz, o prezenta extrem de naturala, frumoasa si calda, dar si pe colegele din blogosfera pe care le puteti vedea in fotografii: Stefana, Maria si Denisa.
*** Stiati ca numele brandului elmiplant vine de la numele doamnei Elena + M de la Mircea- sotul dansei+ plant de la plante. Doamna Elena Cremenescu este de profesie farmacist si in 1992 a creat brandul elmiplant de la zero. E o adevarata placere sa intalnesti astfel de oameni pasionati, dornici mereu sa evolueze, dar si sa ofere bucurie celor din jurul lor.

Nu uitati sa va inscrieti in campanie

Comments

comments

10 Comments

 1. April 12, 2016 / 8:16 pm

  Mi se pare tare inițiativa și m-am uitat și la videouri. Sunteți toate niste dragute.

 2. April 13, 2016 / 3:41 am

  Un eveniment de nota 10 la care mi-ar fi placut sa particip.
  Imi place foarte mult mesajul campaniei, imaginea sa, ce mai! Imi place Elmiplant! 😀
  Pupici

 3. April 13, 2016 / 3:11 pm

  Ce frumos, nu stiam de unde vine numele brandului 🙂