Shop our closet at Chic Bazar

Daca ne urmariti pagina de Facebook, probabil ati vazut ca in weekend-ul 16-17 aprilie o sa participam la Chiz Bazar, la Vitantis Shopping Center.

Ce e Chic Bazar?
Cel mai mare garage sale deschis publicului larg, dedicat in totalitate iubitoarelor de fashion.
Chic Bazar se concentreaza pe vanzare de imbracaminte, incaltaminte si accesorii aflate in stare buna sau foarte buna. Timp de doua zile, pe 16 si 17 aprilie 2016, intre orele 11.00 si 20.00, la Vitantis Shopping Center se intalnesc toate fetele chic care au prea multe haine frumoase pe care nu le mai poarta.

Ce gasim la Chic Bazar?

La garage sale veti gasi lucruri frumoase la preturi mai mult decat accesibile. Vizitatorii vor putea cumpara imbracaminte si incaltaminte, accesorii, produse home deco (veioze, rame foto, pernute etc), dar si hainute pentru copii.

Exista si cabine de proba, asa ca veti putea alege doar hainele care va plac si vi se potrivesc.

Cum ajungi la Chic Bazar?

Daca vii cu masina, trebuie sa stii ca accesul principal se face pe Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7A si ca la Vistantis vei gasi o parcare imensa. In plus, nu trebuie sa iti faci nicio grija, poti scotoci prin lucruri pana gasesti ceea ce cauti, pentru ca parcarea nu se plateste.
Daca vrei sa faci o plimbare fara masina, autobuzele 124 si 202 te aduc pana acolo, dar Vitantis Shopping Center asigura transportul catre centrul comercial si prin liniile proprii de autobuze. Pentru a ajunge usor, consulta programul curselor catre Chic Bazar, aici.

Intrarea la targ este gratuita. Mai multe detalii gasiti pe site sau pagina de Facebook Chic Bazar.

Noi o sa fim acolo cu multe haine dragute, unele nepurtate, la preturi super accesibile. Ne vedem acolo, da?

Comments

comments

4 Comments

  1. April 12, 2016 / 5:05 pm

    Daaa. Ne vedem acolo. Mai e un pic… cum se spune, vanzare buna unora si succes la cumparaturi noua.

  2. April 13, 2016 / 1:01 am

    Daca eram in Bucuresti mergeam si eu. 🙂
    Distractie placuta!