fbpx

Little black dress with a twist {outfit+vlog}

Last Thursday I had a full day but I enjoyed it so much because it passed so much time since I didn’t take pictures during the week. I was happy that was a sunny day, it seemed like spring for a few hours. Now I learned to appreciate and cherish these moments outside (are a a luxury for me) because I spend days „closed” in my office.
I met Julie in the morning to take pictures and in the evening we went to PANDORA spring collection launch and after that to Rixton concert, organized by Coca Cola.
I wore a little black dress from Vero Moda, which it’s very versatile, cause I wore it in an elegant way as you see below, but also with flat boots, in a casual way, at the concert.
I love the Pink Basis boots cause are so elegant but in the same time so comfy.  My pretty tiny pink bag was really useful, especially at the concert, cause it’s very light and I could dance, jump and shoot in the same time 🙂
I had a great time that day and spent some quality time with my friends. I also filmed a part of that day and you can see in the vlog below.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Joia trecuta am avut o zi plina, o zi de care cumva imi era dor pentru ca nu mai iesisem „de un secol” sa fac poze in timpul saptamanii. Ce a fost si mai frumos a fost ca vremea a tinut cu noi si am avut o zi de primavara, iar soarele m-a bucurat nespus si mi-a dat o stare de euforie. Am invatat sa apreciez si sa pretuiesc aceste momente abia acum, cand reprezinta un lux deoarece imi petrec zilele inchisa in birou, insa inainte cand le aveam nu ma bucuram din plin de ele.
Trecand peste momentele melancolice, vreau sa va spun ca joia trecuta a fost o zi foarte aglomerata pentru ca la pranz m-am intalnit cu Julie sa facem poze, iar spre seara am fost la lansarea colectiei de primavara de la Pandora, iar apoi la concertul formatiei Rixton, organizat de Coca Cola.
Am purtat o rochie neagra Vero Moda, care merge de minune atat intr-un context mai elegant, cum o vedeti mai jos, dar si intr-unul mai informal, sa zic asa, cum ar fi concertul, unde am purtat-o cu ghete casual, cu talpa joasa. Imi place mult faptul ca e cu umerii goi, asta e detaliul care o scoate din anonimat si o face mai speciala.
M-am distrat super bine in acea zi si am petrecut-o alaturi de cativa oameni frumosi si dragi si tot ce sper e sa am parte cat mai des de asemenea momente. Am si filmat o parte din acea zi, asa ca ne puteti „insoti” virtual, urmarind vlogul de mai jos.


Dress/Rochie: Vero Moda via Kurtmann
Fur coat/Haina de blana: thrifted
Boots/Cizme: Pink Basis
Bag/ Geanta: Pink Basis

Comments

comments

17 Comments

  1. februarie 3, 2016 / 4:52 am

    Wow!Imi place la nebunie tinuta ta. 🙂
    Pupici

  2. februarie 3, 2016 / 8:45 am

    Ce imi place tinuta ta, esti foarte eleganta si te prinde atat de bine. Mi-ai adus aminte ca aveam si eu o haina de blana aproape identica, prin adolescenta. O primisem de la o matusa. Cred ca e pe undeva pe acasa pe la mami.
    Cizmele alea am vrut sa le comand si eu dar pe bej si de pe Amiclubwear numai ca nu erau atunci pe stoc.
    Pup 3 fete frumoase! 😀

    • februarie 3, 2016 / 5:37 pm

      Multumesc frumos, Fede!
      Noi nu o mai purtasem de mult timp, asa ca m-am gandit sa o mai iau acum cand inca mai e frig 😀
      Cizmele sunt super, chiar ti le recomand 😀
      Te pupam si noi!

  3. februarie 3, 2016 / 12:17 pm

    Frumoasa rochia! 🙂

  4. februarie 3, 2016 / 11:13 pm

    Foarte faina rochia. 🙂
    Si la Toronto e vreme superba, azi am avut 12 grade. Ma rog, am lucrat si a fost o zi pe care am petrecut-o in birou, dar vremea buna m-a bucurat si am avut placerea sa port una din rochiile mele preferate, Zara.
    Weekendul trecut a fost o vreme la fel de frumoasa, incat am putut sa fac un set de poze cu o tinuta, etc.
    Ador iarna asta ne-iarna pe care o am anul asta la Toronto. 🙂

  5. februarie 5, 2016 / 10:09 am

    Imi place foarte mult rochia si de cizme nu mai vorbesc, sunt superbe! Iti sta foarte bine cu tinute care iti pun in evidenta feminitatea 😀

    Pupicei! <3

  6. februarie 15, 2016 / 9:46 pm

    Frumoasa tinuta, te prinde bine 🙂

Privacy Policy