fbpx

3 produse Macrovita perfecte pentru iarna {review}

V-am mai spus atat in clipurile noastre recente, cat si in postari, ca iarna avem pielea uscata (atat tenul, cat si pielea corpului) si din acest motiv, suntem nevoite sa ne schimbam rutina de ingrijire in acest anotimp. Am si filmat un clip in care va prezentam rutina noastra completa de ingrijire a tenului pe care vi-l vom prezenta curand, deoarece multe dintre voi ne-ati scris pe Youtube intrebandu-ne ce produse folosim.
Pana atunci va prezentam cateva produse de ingrijire introduse relativ recent in rutina noastra si cu care ne intelegem foarte bine. E vorba de produsele bio Macrovita pe care vi le-am prezentat si in acest haul video. Nu auzisem de acest brand pana acum, dar ca bloggeri de beauty stim deja ca nu e bine sa judeci un produs dupa notorietate, ambalaj sau parfum etc., asa ca ne-am apucat sa le testam pentru a vedea daca ni se potrivesc.

Masca de par Macrovita cu ulei de argan si masline
e destinata regenerarii parului si previne despicarea varfurilor. Noi
nu folosim foarte des instrumentele de coafat, insa iarna asta am cam
abuzat de uscatorul de par, asa ca parul nostru a devenit mai uscat si
mai aspru decat de obicei. Nu are sens sa va mai spunem cate beneficii
are uleiul de argan pentru ca probabil stiti ca e unul din cele mai
scumpe si valoroase uleiuri din lume, asa ca aceasta masca ne-a ajutat foarte mult. Nu putem spune ca avem parul deteriorat, dar oricum din cauza uscatorului si a faptului ca purtam aproape zilnic ceva pe cap, ni s-a facut mai aspru si si-a pierdut din stralucire. Masca e foarte hidratanta si i-a redat supletea, plus ca il lasa foarte moale si usor de pieptanat. Are un miros de parfum sau after shave barbatesc, insa nu ne displace pentru ca nu e deranjant si in plus, dispare destul de repede. In afara de ulei de argan mai contine si ulei de masline, miere, ulei de jojoba, keratina si multe alte ingrediente benefice.

 

Untul de corp Macrovita cu vanilie este produsul nostru preferat pentru corp in momentul de fata pentru ca e foarte hidratant, perfect pentru pielea noastra uscata si are un parfum tare placut de vanilie (parca miroase a prajiturica). Are o textura ca de budinca (cu greu te abtii sa nu il gusti) si intra repede in piele. Nu lasa pelicula uleioasa, asa ca e perfect de folosit chiar si cand se va incalzi afara, nu doar acum. Lasa pielea foarte moale si hidratata si efectul nu e doar unul de moment. Contine si ulei de masline, avocado, unt de shea si multe alte ingrediente benefice pielii uscate.
Parfumul se pastreaza ore in sir pe piele, asa ca daca sunteti fane a mirosurilor dulci, vi-l recomandam.

Spuma de curatare a tenului 3 in 1 v-am aratat-o si in videoclipul cu preferatele lunii ianuarie si v-am spus ca ne place tare mult. Spuma e foarte densa si nu se topeste la contactul cu fata cum se intampla de obicei cu acest tip de produs, ci o poti intinde bine si o poti masa prin miscari circulare pe toata fata. E nevoie de o cantitate foarte mica de produs pentru intreaga fata, curata bine fara sa usuce si e ideala pentru tenul uscat. E unul dintre cele mai bune produse de curatare a tenului pe care le-am folosit pana acum. Nu ne-a uscat tenul deloc si nu am simtit acea senzatie de „piele care tine”, nici macar cand era ger afara, e ideala pentru o curatare blanda, dar eficienta. Pe ea scrie ca e un produs 3 in 1, care curata, tonifica si calmeaza iritatiile deoarece are in compozitie musetel si aloe vera. V-o recomandam clar daca aveti tenul uscat si nu stiti ce sa mai folositi.

Am ramas impresionate de toate trei produsele, dar cred ca spuma de curatare a fetei e preferata noastra. Produsele Macrovita le gasiti pe site-ul Biospot.ro, alaturi de alte produse cu ingrediente naturale.

Comments

comments

11 Comments

  1. februarie 16, 2016 / 4:54 am

    Wow! Ma declar tentata!
    Toate trei arata incredibil si zau ca le-am adaugat pe wishlist. 🙂
    Pupici

  2. februarie 16, 2016 / 3:11 pm

    Chiar am nevoie de o masca de par cu efecte de regenerare. O sa studiez oferta pe site. 🙂

  3. februarie 16, 2016 / 7:40 pm

    Chiar…spuma de fata pare super interesanta…si untul pare delicios. Multumim pentru recomandari :*

  4. februarie 17, 2016 / 9:37 am

    Maca de par suna ca ceva ce mi-ar placea tare mult sa folosesc (si mie si parului meu :)) ), iar vanilia este aroma mea preferata cand vine vorba de produse de corp. On my wish list!

    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

  5. februarie 20, 2016 / 12:53 pm

    Nici eu nu mai auzisem de acest brand, dar trebuie sa spun ca m-ati facut curioase 😀

Privacy Policy