fbpx

Sarbatoreste cu noi 20 de ani de Oriflame

Ca si bloggeri de beauty si pasionate de cosmetice, ne trec prin mana sute de produse cosmetice, insa in foarte putine cazuri se intampla sa ramanem fidele unui produs. Mereu testam branduri diferite si mereu apar noutati, care promit ceva in plus fata de versiunile anterioare.
Cu toate astea, exista unele produse si branduri cu care ai o legatura construita in timp, de care te leaga o poveste si fata de care vei ramane atasat atat timp cat vor exista pe piata. Pun pariu ca stiti sigur care a fost primul vostru ruj, prima mascara sau primul creion de ochi si de la ce brand l-ati cumparat, mai ales ca „pe vremea noastra” nici nu aveam atatea alternative ca acum.
Noi ne aducem aminte perfect care a fost primul nostru produs cosmetic: nu a fost unul de machiaj, ci unul de ingrijirea tenului. Da, se pare ca de pe atunci eram pasionate de acest subiect, desi nu existau bloguri sau alte surse de informare online care sa ne ghideze catre alegerea produselor potrivite. De fapt era un produs 2 in 1, pentru ca trata, dar si acoperea imperfectiunile. Suntem sigure ca v-am facut curioase, asa ca nu mai va mai tinem in suspans si va spunem ca era vorba de batonul corector cu extract de arbore de ceai Pure Nature de la Oriflame.
Stim ca citisem intr-o revista (Cool Girl sau Bravo Girl) ca uleiul de arbore de ceai duce la uscarea cosurilor, asa ca atunci cand am descoperit acest produs intr-un catalog Oriflame, am stiut ca trebuie sa ni-l luam. Eram in clasa a saptea cred si stiu ca ne-am simtit atat de importante dupa ce am plasat prima noastra comanda la o prietena de familie. A durat ceva pana sa vina, procedeul nu era a fel de rapid ca si astazi, insa a meritat asteptarea. A fost dragoste la prima folosire. Culmea e ca mereu terminam prima oara partea verde pe care o aplicam seara si partea nude ramanea mereu pe jumatate consumata. Pe atunci nu stiam ce e ala concealer, azi cu siguranta ar fi invers 🙂
Slava Domnului, nu am avut acnee sau imperfectiuni grave, doar cateva cosuri sporadice, insa la varsta aia erau o tragedie. Vai, cand ne aparea un cos, era teroare! Si nu doar in cazul nostru, ci in tot grupul de prietene. Noroc ca noi aveam un aliat de nadejde in batonul Pure Nature si nu ne maltratam fata storcandu-le, precum alte colege.
Am folosit produsul asta ani de zile. Si-a schimbat ambalajul nu doar o data, ci de mai multe ori, insa formula a ramas la fel de eficienta. Cred ca daca stam sa ne gandim a fost produsul pe care l-am folosit cea mai lunga perioada de timp. Si odata cu el, am inceput sa descoperim si alte produse Oriflame. Am testat „cutiuta cu minuni”, parfumuri, produse de ingrijire a corpului si a parului.
Era o adevarata bucurie cand aparea catalogul Oriflame si il rasfoiam, priveam cu jind la noutati si gandindu-ne cat ar trebui sa economisim ca sa ne permitem, de exemplu, ceva din gama Giordani, care pe atunci era un lux.  Da, nu era totul atat de facil ca acum, insa bucuria cu siguranta era mai mare, cand primeai un produs dupa cateva saptamani si stiai ca banii aia au fost stransi de tine si ai facut niste eforturi ca sa iti poti permite acele produse.
Aceasta este istoria noastra cu Oriflame, insa povestea din spatele brandului e mult mai veche. Cu aproape 50 de ani in urma (1967), in Suedia, doi frati- Jonas si Robert af Jochnick au decis sa comercializeze produse cosmetice naturale suedeze, prin intermediul vanzarii directe. Visul lor este astazi realitate – se numeste Oriflame si a devenit un stil de viata pentru aproape un milion de oameni din peste 60 de tari. In Romania, Oriflame este prezenta din 1995, fiind o companie solida, care a reusit sa cucereasca clientii prin calitatea produselor si prin serviciile de calitate oferite.
In decembrie, Oriflame sarbatoreste 20 de ani de activitate in Romania si dupa cum puteti vedea daca intrati pe site-ul Oriflame, au pregatit o campanie tare draguta pentru noi toti, cei care le-am fost alaturi in cei 20 de ani.
Care e istoria voastra cu brandul Oriflame? Cand ati comandat primele produse si care au fost acestea? Va invitam sa intrati pe site-ul Oriflame si sa impartasiti cu restul membrilor comunitatii povestea voastra si puteti castiga o multime de premii.






Comments

comments

14 Comments

  1. noiembrie 24, 2015 / 8:21 am

    primele produse le-am comandat in 1996, stiu sigur, de la o fata adorabila!

  2. noiembrie 24, 2015 / 12:19 pm

    Aoooleeeuuu, ce fete frumoase!!! 🙂
    Oriflame m-a cucerit recent cu o mascara: The One 5 in 1 Wonder Lash. O ador si m-a fidelizat!
    Ca istorie… phiii, a fost demult, tare demult! Dar imi amintesc de Giordani – fdt, mascara si parfum, imi amintesc de Volare!

    Hugs and kisses, beauties!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    • noiembrie 27, 2015 / 6:18 pm

      Multumim frumos, draga Ilda ^_^
      Daa, imi placea si Volare, dar mai super era Giordanni 😀
      Pupici!

  3. addictedladies
    noiembrie 24, 2015 / 11:31 pm

    Va sta atat de bine cu ruj rosu! Rujul este tot de la oriflame? Va pup :*

  4. noiembrie 25, 2015 / 12:00 pm

    Ah, ce-mi place bluza ta rosie, Dorina, e fabuloasa <3

  5. noiembrie 29, 2015 / 7:32 am

    Ce frumoase sunteti!
    Da, si eu imi amintesc de inceputurile aveturii cu Oriflame. Batonul cu tea tree este in continuare preferatul meu. Cred ca il folosesc de mai bine de 10 ani si da, intotdeauna consum doar partea verde. ;))
    La multi ani, Oriflame! <3
    Pupici

  6. decembrie 4, 2015 / 3:02 pm

    Ce fotografii suuuuuuperbe!! <3 <3 <3

Privacy Policy