fbpx

We’ve got dreams in hidden places!

There’s nothing more challenging than being able to tell a story without words, just through images, that’s why we love creating concepts for our photo shoots. Today’s post is all about getting out of your comfort zone. Lately we decided to step out of our comfort zone and do different things, things that until now we didn’t dare to try. We made changes both in personal life, but also on the blog. We want to evolve, to become better at what we do, so we will try new things because we realized that „comfort zone is an assassin disguised as a friend”.
Many of us have dreams and ambitious plans, but with no concrete action to achieve them these will remain dreams; we always wonder why we don’t manage to have the life we want, while others do. You never know what will be the result, unless you try. And we decided to say yes to the challenges, no matter how small or big they are and in what form appear in our lives.
For this post we chose a unique setting, Bucharest Botanical Garden, where we wanted for so long to take pictures, but we always postponed the photo shoot for one reason or another. We decided to go there suddenly on a Friday without seeking excuses to delay. We worked with a lovely photographer Raluca Antuca, who is an extremely talented girl (journalist, model and photographer) and it was extremely easy to work with her because we felt really good and everything was natural.
For this photo shoot we chose some elegant outfits and we tried to do something different with our makeup. Probably  the stars of this post are the MNO.logie clutches that we simply adore because they are handmade and are personalized with our names, what makes us cherish them more. MNO.logie is a custom-made accessory label based in Bali and every piece is unique and one-of-a-kind.
Famous bloggers like Nicole Warne from Gary Pepper, Andy Torees from Style Scrapbook and Tuula Vintage’s Jessica Stern have been sporting personalized Perspex clutches. The designer Nike Adinata was inspired by shapes of nature and wanted to create something that had a clean and natural aesthetic.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
In ultima vreme am decis sa iesim din zona de confort si sa facem lucruri diferite, lucruri pe care pana acum nu am avut curajul sa le incercam. Am facut schimbari atat in viata personala, dar si pe blog. Ne dorim sa evoluam, sa devenim mai bune in ceea ce facem, asa ca o sa incercam lucruri noi pentru ca am realizat ca „zona de confort este un asasin deghizat intr-un prieten”. Multi dintre noi avem visuri si planuri ambitioase, insa nu intreprindem actiuni concrete pentru a le realiza si ne miram apoi de ce altii reusesc si noi nu. Nu poti sti niciodata care vor fi rezultatele daca nu incerci. Si noi am decis sa spunem da provocarilor, indiferent cat de mici sau mari sunt si indiferent sub ce forma apar in viata noastra.
Pentru aceasta postare am ales un cadru inedit, Gradina Botanica din Bucuresti, unde ne doream de foarte multa vreme sa facem poze, dar tot amanam dintr-un motiv sau altul. Ne-am decis brusc intr-o vineri ca in weekend mergem sa facem fotografii acolo si am actionat in consecinta, fara a mai cauta pretexte pentru a amana. Am realizat sedinta foto impreuna cu un fotograf minunat si la propriu si la figurat, Raluca Antuca. E o fata extrem de talentata (jurnalist, model si fotograf) si ne-a fost extrem de simplu sa lucram cu ea pentru ca ne-am simtit foarte bine si totul a decurs natural. Daca aveti proiecte foto de realizat, va sfatuim sa apelati la Raluca pentru ca are foarte multa rabdare si se comporta profesionist indiferent de situatie. Probabil nu ati banui uitandu-va la fotografii, dar in duminica aceea serele de la Gradina Botanica au fost extrem de aglomerate si dupa fiecare fotografie trebuia sa ne oprim si sa asteptam sa treaca vizitatorii, apoi iar sa ne reluam pozitia, iar sa eliberam aleea si tot asa. A fost un efort destul de mare, insa a meritat pentru ca in final, totul a iesit cum ne doream. Cand am plecat, la intrare era o coada de vreo 100 de persoane, deci probabil cam atatia s-au perindat si pe parcursul celor aproximativ doua ore cat am facut noi fotografiile.
Pentru aceasta sedinta foto am ales niste tinute elegante, dar contrastante. Si cu machiajul am incercat sa facem ceva mai diferit decat de obicei si speram ca am reusit. Cristina a ales o rochie Bershka de la Kurtmann, eleganta, dar lejera si confortabila, iar Dorina o rochita simpla de dantela, pe care a scos-o in evidenta cu ajutorul accesoriilor aurii.
Probabil vedetele postarii sunt clutch-urile MNO.logie pe care pur si simplu le adoram, pentru ca arata foarte, foarte bine si dau un aer special oricarei tinute. Clutch-urile sunt handmade si sunt personalizate cu numele noastre, ceea ce ne face sa le pretuim si mai mult. Creatoarea lor, Nike Adinata, a inceput sa le realizeze in 2011 si in scurt timp, datorita pasiunii ei si muncii depuse, a devenit faimoasa in intreaga lume, aparand in o multime de reviste. Gasiti povestea ei aici. Printre personalitatile care poarta clutch-uri MNO.logie se numara Irina Shayk, Nicole Warne de la Gary Pepper, Andy Torres de la Style Scrapbook, Jessica Stern de la Tuula Vintage, Chriselle Lim si multe alte bloggerite renumite.
Speram sa va placa fotografiile, asteptam comentariile voastre :*

 

 

 

 

 

 

 

 

Cristina: Dress/Rochie: Bershka via Kurtmann; Shoes/Pantofi: Condur by Alexandru; clutch: MNO.logie
Dorina:  Dress/Rochie: Little Mistress; Sandals: Lovely Wholesale; clutch: MNO.logie
Photo credit: Raluca Antuca

Save

Comments

comments

28 Comments

  1. mai 19, 2015 / 4:24 pm

    Vaaaaaai ce postare superba!! A meritat asteptarea, imi place la nebunie! Tinutele sunt foarte frumoase, machiajul e deosebit (imi place ca nu e discret ca de obicei), clutch-urile sunt de viiiis si pozele minunate, decorul e delicios (nu stiu cum altfel sa ii spun)

    Felicitari, scumpicilor!

    My head is a jungle, jungleee!

    • mai 20, 2015 / 5:20 pm

      Multumim frumos, Julisor! <3
      Si noua ne place foarte mult postarea asta, abia asteptam sa mergem sa facem si impreuna poze ^_^
      Pupicei!

  2. mai 19, 2015 / 11:07 pm

    Sunteti adorabile!! Dorina, iti sta tare bine cu ruj rosu.

    Va pup

    • mai 20, 2015 / 5:21 pm

      Multumim frumos, Andreea!
      Chiar imi place foarte mult nuanta asta de la L'Oreal, am folosit-o in exces in ultima perioada 😀
      Pupici!

  3. mai 20, 2015 / 5:53 am

    fete-papusele. tare dragut a iesit. va pupp

  4. mai 20, 2015 / 6:17 am

    Pozele astea sunt facute la Gradina Botanica? Doamne sfinte cum au iesit, sunteti superbe fetelor!

    • mai 20, 2015 / 5:23 pm

      Daa, am scris si in postare 😀 Locul e superb, nu au cum sa nu iasa bine pozele acolo 😛
      Multumim frumos! ^_^

  5. mai 20, 2015 / 11:15 am

    Vai, ce frumusele sunteti!
    Si ce faine sunt clutch-urile personalizate <3
    Va pup.

  6. mai 20, 2015 / 4:43 pm

    Foarte misto pozele (si voi, desigur), dar Cristina parca are o stralucire aparte, ca si cum traieste ceva frumos. 🙂

    • mai 20, 2015 / 5:28 pm

      Multumim frumos, Camelia!
      Chiar ne-am simit tare bine cand am facut pozele si eram tare entuziasmate de gradina, cred ca de asta 😀

  7. Anonim
    mai 20, 2015 / 5:01 pm

    Ghizdavu iuliana ;Sunteti superbe ,tinutele ca de obicei sunt foarte frumoase ,decorul este la fel de frumos ,va felicit sunteti niste profesioniste ,va pup <3

    • mai 20, 2015 / 5:27 pm

      Multumim frumos, Iuliana! Chiar este extraordinar de frumos la Gradina Botanica, abia asteptam sa mai facem poze acolo 🙂
      Pupici!

  8. mai 21, 2015 / 5:58 am

    de data asta imi place cel mai mult outfitul Dorine ^_^ Rochia este foarte chic.

  9. mai 21, 2015 / 3:37 pm

    Sunteti superbe, fetelor! Si eu vreau sa fac poze in Gradina Botanica, ma gandeam sa merg intr-o zi a saptamanii, poate gasesc mai liber.
    Va pup!

    • mai 22, 2015 / 4:32 pm

      Multumim frumos, Georgiana! Trebuie neaparat sa mergi, sigur e liber in timpul saptamanii 🙂
      Pupici!

  10. mai 21, 2015 / 6:59 pm

    Ce frumoase sunt tinutele! <3 Iar clutch-urile sunt dementiale <3

    Julia | juliahasch.com

  11. mai 21, 2015 / 10:33 pm

    Imi plac mult pozele, iar voi sunteti superbe. 😀 Clutch-urile sunt deosebite. ^^

  12. mai 25, 2015 / 12:30 pm

    Totul la superlativ, fotograful a facut o treaba excelenta, de la cadre, la editare si voi ati fost la inaltime. Love it! xoxo

  13. iunie 19, 2015 / 2:05 pm

    Ce locatie frumoasa pentru a face poze, parca totul e ditr-o poveste 🙂 Pupici

Privacy Policy