fbpx

Coffee and Art at Starbucks

Last week I was invited to a super exciting event named Coffee and Art at Starbucks. I got excited when I saw the invitation because we were about to learn how to create latte art.
It was an interesting event, because I learned more about coffee and the most important thing was that I got the chance to do my own drink. I added some coconut syrup and whip cream and it was delicious.
The event was perfect in my opinion and I can’t wait do it once again 🙂
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
 
Saptamana trecuta, mai exact miercuri, am avut placerea sa particip la un eveniment extrem de dragut ce a avut loc la Starbucks Promenada si anume, Coffee and Art. Am fost extrem de incantata inca de la inceput pentru ca urma sa invatam sa facem desene in cafea si eram tare curioasa cam cat de greu se fac astfel de desene.
Nu pot sa zic ca sunt o impatimita a cafelei, consum destul de rar cafea, dar imi place sa merg la Starbucks, mi se par foarte dragute cafenelele lor, dar si prajiturile lor delicioase si apetisante.
La eveniment m-am entuziasmat instant cand am aflat ca o sa pot sa imi prepar singura cafeaua asa cum mi-o doresc eu. Imi doream de mult timp sa fac lucrul asta si am fost tare bucuroasa ca am reusit. Cafeaua chiar a iesit delicioasa (mai ales ca mi-am pus cocos si frisca), cred ca se vede si din poze cat de fericita eram de ce mi-a iesit :)))
Evenimentul a fost unul tare reusit, mai ales ca am am fost cu Julie si cu mama ei, chiar ne-am simtit foarte bine si sper sa mai repetam experienta.

Comments

comments

16 Comments

  1. martie 4, 2015 / 7:25 pm

    Nici eu nu beau cafea, dar atunci cand totusi mi-e pofta tot la Starbucks ma duc <3
    Va pup

  2. martie 4, 2015 / 7:45 pm

    Doamne, raiul pe pamant cred ca a fost :))

    P.S. Sper ca ai furat retetele! 😛

    Cori from Signature by M&M

  3. martie 5, 2015 / 2:56 pm

    Ce eveniment frumos!
    Imi place foarte mult de voi, transmiteti doar optimism si buna-dispozitie. 🙂
    Pupici

  4. martie 13, 2015 / 10:39 am

    Ce poze delicioase 😀 Foarte frumoasa experienta ati avut <3

Privacy Policy