fbpx

A combination made in heaven! ♥

If last summer was (for us) the floral print season, this summer was officially declared stripes summer. We bought a lot of items with this print and we wear them more than ever, in many combinations. From basic to office and evening outfits, stripes can be worn anytime and anywhere.
And since we love them so much we have decided to dedicate them a blog post. Our favorites are the horizontal stripes, black and white, as we wear in this post. We know they say that if you’re petite, vertical stripes are the perfect choice for you, cause will make you look taller and thinner, while the horizontal ones will give the impression that you have a few extra pounds, but we can’t help wear them. If you wear heels and accessorize them properly, certainly will not seem so.
Cristina striped one piece dress can be worn in a casual manner with low sandals and a shopper bag for example, but also looks extremely well with heels and an elegant hobo bag as you see below.
Dorina striped skirt was combined with a white classic shirt with gold details and matched with gold accessories (bracelets, shoes, necklace) and this wonderful party sequined clutch that gives elegance to the outfit. If you add a black blazer, this outfit would be perfect for the evening.
*The title refers both to the combination of black and white stripes and the fact that our outfits fit perfectly together 🙂
You wear stripes? What model do you prefer?

 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥  

Daca vara trecuta a fost pentru noi vara printului floral, vara asta a fost oficial declarata vara dungilor. Ne-am cumparat o multime de articole cu acest imprimeu si l-am purtat mai des ca niciodata, in nenumarate combinatii. De la piesele basic, la hainele office sau vestimentaţia de seara, dungile pot fi purtate în orice moment al zilei. Si pentru ca tot le iubim atat de mult ne-am hotarat sa le dedicam un articol pe blog.
Dungile noastre favorite sunt cele orizontale, alb cu negru, asa cum avem in piesele de astazi.
Stim ca se spune ca daca esti miniona, dungile verticale sunt alegerea perfecta pentru ca te vor face sa pari mai inalta si mai slaba, in timp ce cele orizontale vor da impresia ca ai cateva kilograme in plus fata de realitate, insa noi nu ne putem abtine sa nu le purtam. Daca le porti cu tocuri si le accesorizezi corect, cu siguranta nu va mai parea asa.
Rochia Cristinei poate fi purtata si intr-o maniera casual, cu sandale cu talpa joasa si shopper bag spre exemplu, insa arata extrem de bine si cu tocuri si cu o geanta eleganta, asa cum vedeti mai jos.
Fusta Dorinei cu dungi a fost combinata simplu cu o camasa clasica, alba cu detalii aurii ce au fost asortate cu accesoriile purtate (bratari, incaltaminte, colier), iar plicul cu paiete confera si mai multa eleganta tinutei. Daca ati adauga un sacou negru pe umeri, tinuta ar fi perfecta pentru seara.
*Titlul se refera atat la combinatia dintre dungile albe si negre, cat si la faptul ca tinutele noastre se potrivesc de minune intre ele 🙂
Voi purtati dungi? Daca da, ce model preferati?

Cristina: Dress: Yesfor (here); bag: Yesfor (here); Sandals: Milanoo; Rings:H&M; Watch: Casio;
Dorina: Skirt: Tidestore; Shirt: Romwe; Clutch: Yesfor(here); Sandals: Lovely Wholesale; Watch: Daniel Wellington; Rings: H&M;
Photo credit: Julie {Pink Wish}

Comments

comments

32 Comments

  1. septembrie 30, 2014 / 9:22 pm

    Mie imi plac dungile de orice fel dar nu ma pot lauda cu prea multe astfel de imprimeuri. Imi plac tinutele voastre, mai ales accesorizarea.

    • octombrie 1, 2014 / 6:56 pm

      Nici noi nu aveam foarte multe haine cu acest imprimeu, insa vara asta "am innebunit". Ne-am luat pentru tot anul! :)))
      Multumim frumos, ne bucuram ca iti plac! :*

    • octombrie 1, 2014 / 7:01 pm

      Aawwwww, thank you so much! We are so happy when someone told us that we get better, cause this is our aim. This is the biggest reward: when a reader says that like very much one of your posts <3
      Kisses!

  2. octombrie 1, 2014 / 8:36 am

    Imi plac mult ambele tinute! Sunteti foarte dragute :).

  3. Oteea
    octombrie 1, 2014 / 10:36 am

    E asa placuta trecerea de la printuri florale la dungi si dungulite, poate si pentru ca sunt mai apropiate de gustul meu, dar chiar mi se pare ca aratati superb in tinute de agest gen: simple, chic, dar care totusi raman fidele stilului vostru.

    As purta cu drag ambele outfit-uri si chiar imi pot imagina o multitudine de combinatii atat pentru rochita, cat si pentru fustita in dungi ^_^

    Va pup cu drag :* :* <3

  4. octombrie 1, 2014 / 10:42 am

    Sunteti adorabile!
    Imi plac tinutele, simple dar cu efect! 😉
    Nu am fost eu prea pasionata de dungi dar din cand in cand ma las cucerita de ele 😀

  5. octombrie 1, 2014 / 10:56 am

    Ce frumoase sunteti in dungi!! Imi place mult a 6-a poza, de jos in sus!! <3
    Si eu sunt fan dungi, sunt tari pentru ca merg oricand, in orice sezon!

    • octombrie 3, 2014 / 6:07 pm

      Multumim frumos, Andreea!
      Pozele noastre preferate sunt cele in care facem un pas, asa ca aia e si preferata noastra :))
      Ai dreptate, chiar merg purtate mereu 🙂
      Pupici!

  6. octombrie 1, 2014 / 12:43 pm

    vaaaai ce superbe sunteti! imi place cum v-ati asortat!! Imi place rochita Cristinei, se pare sa fie una foarte comoda dar totusi foarte chic, iar accessoriile Dorinei sunt asa de frumoaseee 😀 ador postarile voastre impreuna, dar cred ca stiti asta deja ! va puuuup!! :*

    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page
    ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!!

    • octombrie 3, 2014 / 6:12 pm

      Multumim frumos! si noua ne plac mult postarile pe care le facem impreuna, o sa incercam sa facem mai des asta 🙂
      Pupici!

  7. octombrie 1, 2014 / 2:25 pm

    Si eu sunt fana a dungulitelor. 🙂
    Imi plac tinutele voastre tare, tare mult.
    Pupici

  8. octombrie 1, 2014 / 6:29 pm

    Si eu ador dungile si chiar am facut ieri poze unei tinute cu o fusta cu dungi, pe care vreau sa o postez maine :))
    Tinutele voastre sunt superbe, ca intreaga postare de altfel 😀 :*:*

  9. octombrie 2, 2014 / 9:11 am

    I totally love stripes, especially in black and white, as I am a fan of monochrome looks I feel like it always looks great!

    Much love xxx
    CHRISTINANISTA.COM

  10. octombrie 2, 2014 / 5:00 pm

    Cat de dragute sunteti!! Ce sa mai zic, nu prea pot fi obiectiva cand vorbesc despre voi ca imi sunteti atat de dragi!! <3 puteti sa va imbracati si cu helancute ca eu tot va iubesc dar sper totusi sa nu o faceti, hahaha :)) glumesc!
    Tinutele imi plac super, super mult ca daca nu-mi placeau, nu mai aveati poze pe care sa le postati :)))
    Rochia Cristinei e perfecta, in special pentru zile calduroase, mi se pare foarte portrivita de zi si arata foarte, foarte bine cu sandalutele si cu lantisorul mustacios!
    Combinatia ta, Dorina, e super awesome! Ador combinatia dintre o camasa basic si o fusta conica iar daca cea din urma e dungata,si mai bine! Un plic sclipicios nu va fi niciodata refuzat de mine asa ca a fost binevenit si a mers de minune!
    Va pupicesc!! <3

    • octombrie 3, 2014 / 6:52 pm

      Ooo, ce dragut ne-ai scris ^_^
      sunt de acord cu tot ce ai zis, cu o mica mentiune: cred ca mai am o helancuta neagra pe care e posibil sa o mai port :)))))
      Pupicei mititei!

  11. octombrie 4, 2014 / 3:53 pm

    2 fete cucuiete:), niste frumoase!

  12. octombrie 7, 2014 / 6:02 am

    Sunteti minunate, faptul ca reusiti de fiecare data sa apareti cu propuneri diferite, la fel de frumoase (ca nu stiu pe care s-o aleg niciodata), ma face sa revin aici cu placere, ador toate piesele, gentile diferite, dar frumoase amandoua… ador rochiile asimetrice in general, dar dungile le fac si mai interesante, va pup fetelor!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

Privacy Policy