Be the one, not anyone! (Ro only)

V-am povestit intr-un articol anterior despre evenimentul de lansare in Romania a gamei The ONE de la Oriflame, insa astazi vrem sa va povestim mai multe despre aceste produse.

De cand am auzit prima oara despre produse, acum cateva luni la Saptamana Modei de la Stockholm, ne-au starnit curiozitatea si eram nerabdatoare sa ajunga si in Romania pentru a le putea incerca.

Parteneriatele Oriflame din ultima vreme si campaniile de marketing ni se par deosebite, chiar am ramas placut surprinse de produsele lansate in colaborare cu WTA- Strong is beautiful (suntem mari fane tenis si aceasta campanie ni se pare foarte frumoasa), de parteneriatul cu fashion blogger-ul Elin King, de lansarea produselor The ONE la Saptamana Modei din Stockhlom si nu in ultimul rand de faptul ca Oriflame a selectat si bloggeri din Romania pentru a merge in Suedia la aceasta lansare.

In Romania imaginea gamei The ONE e Andreea Raicu, care e un exemplu la capitolul stil si bun gust  si ni se pare ca nu puteau alege alta persoana mai potrivita sa prezinte aceste produse.

Spotul de promovare e foarte reusit, nu am mai vazut un spot atat de frumos de ceva vreme. Chiar daca e simplu, e foarte bine realizat, iar Andreea e foarte feminina, senzuala si rafinata.

La evenimentul de lansare am primit o parte din produsele The ONE si deja am fost cucerite de corector si de gloss-uri. O sa le facem review in curand pe blog 🙂

Din produsele lansate in Romania ne mai atrag fondul de ten, dar si rujul Power Shine, pe care speram sa le incercam in curand. Ni se par produse bune, cu un design atragator si cu preturi accesibile.

Colectia The ONE este impartita in trei subcategorii: Mega Impact, Frumusete de zi cu zi si Ultra Rezistenta.
Momentan, in Romania sunt disponibile doar unele produse din primele
două categorii, insa pe parcusul acestui an urmeaza sa se lanseze si
alte produse. Asteptam cu interes si viitoarele lansari.

Pe voi ce produse va tenteaza din gama The ONE?

Comments

comments

2 Comments