fbpx

Top 5: Favorite Lipsticks

Pana anul trecut nu aveam decat un singur ruj in colectie pentru ca nu imi placeau deloc si aveam impresia ca nu imi sta bine cu niciunul, ca se aplica mai greu, ca imi usuca buzele si alte lucruri total neadevarate.
Asta pana cand am inceput sa testez si rujuri cand mergeam sa-mi cumpar alte cosmetice si m-am indragostit si de ele, ba chiar acum le prefer uneori in locul glossurilor.

Acum am ajuns sa am vreo 10 rujuri, stiu ca nu e mult, dar pentru un an e ceva 🙂

Iata care sunt preferatele mele in acest moment:

I didn’t buy lipsticks until last year cause I was a gloss girl. I tried one red lipstick and then I thought that I should try wearing it sometimes.
Now I have ten lipsticks, I know that are not many, but still, for a year it’s ok I think. I want to try different colors from nude pink to a bold, rich red because they can totally change your look.

 Here are my favorites:

Revlon Super Lustruos (pearl) Softshell Pink 410*
E cel mai nou intrat in colectie, insa il ador. Imi place ca e extrem de natural si il purta oricand fara probleme. E asemanator cu nuanta buzelor mele, insa le face sa arate mai pline si le ofera si o stralucire discreta. E o nuanta perfecta pentru job sau scoala.
Il puteti achitizitona de aici si costa in jur de 20 de lei.

Revlon Super Lustruous (pearl) Softshell Pink 410*
It’s the newest in my collection and I love it because is a natural shade and you can wear it anywhere. It’s a „my lips, but better” color (the color of my lips, but more pigmented) and I love because it offers a discrete glow to my lips. The formula is great-very smooth and not drying.
You can buy it here.

Farmasi True Color Lipstick 03– e o nuanta de portocaliu spre rosu si cred ca e cea mai indrazneata culoare pe care o am in mica mea colectie. Imi place la nebunie insa si cu siguranta o sa-mi mai iau si alte nuante din gama asta pentru ca sunt foarte cremoase si pigmentate si foarte accesibile ca pret (costa cam 10 lei unul).
Le gasiti atat online, cat si la standuri in toata tara.

Farmasi True Color Lipstick 03- is a tangerine shade and I think it’s the most boldest color in my little collection. I really like it and I will definitely try other lipsticks from Farmasi because are very good and also affordable.

Benecos Just Red-e singurul ruj rosu pe care il am, insa imi place mult si e o nuanta care mi se potriveste.E foarte cremos si are si ingrediente naturale, ceea ce e un mare plus. Gasiti un scurt review si aici.

Benecos Just Red it’s the only red lipstick that I have. It’s very creamy and it has natural ingredients, which is a great plus.

Manhattan Intense Moisture and Gloss 56E– l-am luat mai demult din DM si l-am purtat mai toata vara, dar il aplic si acum din cand, desi nu e tocmai o nuanta potrivita pentru iarna. E cel mai cremos dintre toate rujurile pe care le am (de asta s-a si topit) si ma enerveaza ca aceasta marca de cosmetice a fost scoasa de la noi din tara.A costat in jur de 10 lei, dar a fost la reducere.

Manhattan Intense Moisture and Gloss 56E– I bought from DM and I wore it during summertime and it’s the most creamy and hydrating lipstick I’ve ever had, maybe that’s why is now slightly melted 

MUA Lipstick nuanta 4–  rujul acesta pare fucsia atunci cand il vezi, insa cand il aplici nu e nici pe departe asa. E usor transparent si nu e deloc cremos, deci pe buze se vede foarte discret, nici pe departe asa cum arata pe site sau in tub. Nu imi place foarte mult textura, trebuie aplicat de vreo 2-3 ori,  insa imi place cum se vede pe buze.
Costa in jur de 5 lei, insa eu l-am cumparat si mai ieftin pentru ca am prins o promotie recenta pe site-ul lor.

 MUA Lipstick nuanta 4– this may look like a fuchsia color in the tube but don’t let that put you off. Actually it’s sheer on your lips. Even if I don’t like the texture, I love that it is very moisturizing and I like the shininess of the lipstick which resembles a lip gloss on the lips.
You can find it £1.00 online at the MUA site or at selected superdrug stores and the superdrug website.

swatch-urile sunt cam strambe, dar oricum se cunosc nuantele 🙂

Care sunt rujurile voastre preferate?

Comments

comments

31 Comments

  1. ianuarie 12, 2013 / 8:45 pm

    Rujuri, rujuri, rujuri :X Pe cel de Mua il am si eu si-mi place tare mult 😀 Mahattan pare un nude foarte frumos, dar pentru mine cel mai frumos este cel de la Benecos, sunt obsedata de rujurile rosii 😀 In momentul de fata rujul meu preferat este cel din gama noua de la Flrmar pe care l-am pierdut DC23 parca:( Trebuie sa merg sa-mi iau altul 😀

    • ianuarie 12, 2013 / 9:08 pm

      Rux, mie imi plac rozurile mult, insa de curand au inceput sa imi placa si cele rosii. Stiu de cel de la Flormar. Poate ca o sa incerc si eu unul ca prea le lauzi :))

  2. ianuarie 12, 2013 / 8:49 pm

    Dintre cele aratate, cel de la Benecos e preferatul meu! E urmat indeaproape de cel de la Revlon.
    Momentan rujul meu preferat e un rosu cu miros de pepene, de la Miss Sporty – Watch out #53. Urmatorul pe lista e Juicy de la MUA.

    • ianuarie 12, 2013 / 9:10 pm

      Da, Benecos e foarte frumos, dar e cam "indraznet" ca sa-l port zi de zi, asa ca il prefer pe cel de la Revlon.
      Vai, ador pepenele!!! O sa trec si eu pe la un stand Miss Sporty sa vad cum e. Mersi de pont.

  3. ianuarie 12, 2013 / 8:56 pm

    (: unul si unul mai frumos ca altul, in comparatie cu unii poate sunt putine sau multe fata de altii, dar nu trebuie sa ne comparam, chiar daca tindem spre asta..

    intr-o zi o sa prezint si rujurile mele: vei vedea ca multe sunt in nuante maronii, unele deschis luate in speranta ca vor fi nude, altele spre roscat crezand ca sunt chiar rosii.

    suna a alegeri ratate, dar am invatat sa le iubesc si sa imi asum alegerile, acum vreau si un fucsia, nuante mai multe si diverse de roz, burgundy, poate si un russian red. Toate in timp.

    • ianuarie 14, 2013 / 4:40 pm

      Multumesc frumos.
      Da, abia astept sa-ti vad colectia. Eu nu am avut unul maro pana acum si nu prea sunt tentata de ele, dar cred ca ar trebui macar sa vad cum imi sta cu unul 🙂

  4. ianuarie 12, 2013 / 8:57 pm

    Ha ha, si eu la inceputul anului trecut aveam un ruj si acum am vreo 7 :)) Imi place cel de la Benecos, cred ca este minunat! Preferatul meu momentan este un Yves Rocher, am scris despre el pe blog prin mai multe postari 😀

    • ianuarie 14, 2013 / 4:25 pm

      L-am vazut la tine, dar mi se par un pic cam scumpe rujurile Yves Rocher si nici nu ma prea tenteaza in mod special 🙂

  5. ianuarie 12, 2013 / 9:09 pm

    Nu prea folosesc rujuri. Am unul de la Avon, din gama Color Trend, de la care nu ma asteptam sa fie atat de bun, la un pret atat de mic. Prefer sa nu investesc prea mult in rujuri, pentru ca folosesc mai mult gloss-uri sau un simplu balsam de buze.

    • ianuarie 14, 2013 / 4:36 pm

      Asa eram si eu. Ma regasesc in afirmatiile tale. Asta pana ce dai de un ruj cu o culoare frumoasa, caruia nu poti sa-i rezisti…

  6. ianuarie 12, 2013 / 9:28 pm

    Iubesc rujurile, de fapt nu ma pot abtine sa nu cumpar rujuri. Luna asta m-am cam dat in stamba si am cumparat cam multicele, dar le iubesc pe toate <3

    • ianuarie 14, 2013 / 4:43 pm

      Ioana tu esti deja addicted 🙂
      Oricum iti sta foarte bine cu rujurile pe care le ai, mai ales cu rosu. Mereu admir nuantele indraznete pe care le alegi, dar care te avantajeaza foarte bine.

  7. ianuarie 12, 2013 / 9:44 pm

    Ce fel de experienta ai avut cu Brigitte's Boutique? In cat timp livreaza si ce fel de livrare ai ales? Eu as vrea ceva de la Too Faced, dar pot fi sigura ca sunt originale? :-s Pls help ;;)

    • ianuarie 14, 2013 / 4:46 pm

      Da, sunt originale sigur. Am aflat de site de la blogerritele din strainatate.
      Eu am primit niste produse spre testare de la ei si au venit destul de repede, pana in 2 saptamani, la posta vamala.
      Nu stiu cat costa transportul pentru Romania, dar poti face o simulare pe site.
      Au preturi convenabile la multe branduri cunoscute.

  8. ianuarie 12, 2013 / 9:49 pm

    Sunt foarte faine toate!! 🙂
    Eu inca nu am gasit un ruj suficient de cremos si pigmentat pentru gusturile mele, inca il caut. Din cauza ca nu imi place mult textura rujurilor, nici nu am purtat pana anul trecut. Am strans cateva pentru ca mi-au placut culorile si le port zilnic, insa inca il caut pe acel "the one" 🙂

    • ianuarie 14, 2013 / 4:48 pm

      Multumesc Georgiana.
      Nici cel de la MAC?
      Am vazut si postarea ta cu colectia si sunt toate foarte frumoase 🙂

  9. ianuarie 12, 2013 / 10:16 pm

    Imi plac alegerile tale! Mi-au facut cu ochiul rujurile de la Benecos si MUA. Iti recomand sa mai investeti in rujuri, sunt "arma" noastra secreta. 🙂

    Te pup!

    • ianuarie 14, 2013 / 4:50 pm

      Multumesc Rally 🙂 Stiu ca esti o impatimita si ai o intreaga "armata", asa ca stii tu ce spui in privinta armei secrete :))

  10. ianuarie 13, 2013 / 7:27 am

    Ce frumoase sunt, absolut toate imi plac, adica sunt nuante pe care le-as purta si eu cu siguranta. As vrea sa trec azi pe la standul Farmasi sa mai imi cumpar macar un ruj, ca tot ai adus vorba… 😛

    • ianuarie 14, 2013 / 4:51 pm

      Multumesc mult. Da, rujurile Farmasi sunt addictive, mai ales ca sunt si accesibile ca pret.

  11. ianuarie 13, 2013 / 7:53 am

    cele portocalii sunt preferatele mele 🙂

    • ianuarie 14, 2013 / 4:53 pm

      Da si mie im plac. Sper ca anul asta sa ma indrept si spre nude si maro sa am cate unul din fiecare gama cromatica 🙂

  12. ianuarie 13, 2013 / 11:12 am

    Ce nuante:X Toate sunt superbe, le vreau si eu :)) :*

  13. ianuarie 13, 2013 / 5:16 pm

    Cel de la Revlon imi place cel mai mult. Chiar sunt curioasa sa il incerc si eu.
    Te pup!

    • ianuarie 14, 2013 / 4:52 pm

      Si mie. Il am de doar cateva saptamani, insa il ador. Nu cred ca o sa fii dezamagita de el daca il incerci.

  14. ianuarie 14, 2013 / 11:29 am

    "nu e mult"?? Eu am 5!! Si asta asa, de moft, intr-o vreme aveam 2 :))

    • ianuarie 14, 2013 / 4:47 pm

      Sa stii ca le folosesc pe toate, prin rotatie, deci nu sunt chiar asa multe 🙂
      Nici eu nu aveam decat unul sau doua, dar acum au inceput sa-mi placa 🙂

  15. februarie 17, 2013 / 8:56 am

    buna! sa stii ca nici eu nu eram fana rujuri, dar mi-am luat cateva de la avon, le tot vedeam prin catalog si m-au tentat. si am fost uimita de cat de bune sunt! si bune ca pret. sunt foarte hidratante si intense ca nuante, se intind bine. eu am luat din gamele colour trend, ultra colour rich si gama noua cu ambalaje mini (colour style) si mi-au placut toate. si glosul avon glazewear e bun, nu e transparent, fad sau prea lichid, atat ca nu prea seamana nuantele cu ce e in catalog. am mai incercat si rujuri miss sporty, si alea sunt hidratante si accesibile ca pret (in jur de 10 lei). nota: nu sunt reprezentant avon, deci nu incerc sa fac reclama desantata :)) doar ca pe astea le-am incercat si imi plac.

Privacy Policy